The ultimate motorcycle

Dane Restorations

and parts restorations

O meni

Zovem se Danijel Puljek, rođen sam 1977. godine i od djetinjstva sam zaljubljen u motocikle. Živim u Hrvatskoj, a odrastao sam uz oca i djeda koji su bili iznadprosječno tehnički obrazovani. Prvi moped ocu sam iz garaže „posudio“ sa 12 godina, a sa 13 sam ga prvi put rastavio. Uz to, te sam godine položio ispit za vozačku dozvolu za upravljanje mopedima obujma do 49 ccm. Od tada počinje moj vozački staž, a do danas sam posjedovao nekoliko desetaka motocikala i na njima prešao mnogo kilometara diljem svijeta.

Uz vlastite motocikle popravio sam i servisirao desetke drugih motocikala i mopeda raznih godišta i modela. Nekoliko godina bio sam zamjenik glavnog urednika Motorevije, hrvatskog izdanja uglednog njemačkog časopisa Motorrad. Usporedo s time, a nakon završetka studija, počinjem se zanimati za restauraciju starih motocikala kojoj posvećujem sve više vremena. Danas, uz dva sina koje od malih nogu učim o motociklima, obnavljam sve vrste motocikala. Iznimno volim stare, nestale marke iz nekadašnje Istočne Europe koje su obilježile i moje djetinjstvo.

Kako bih pomogao svima vama koji želite posjedovati ili restaurirati svoj stari motocikl, kreirao sam ovu web-stranicu gdje možete naći osnovne informacije kojim putem krenuti. Stranica je zasnovana na moja dva oldtajmera mađarske proizvodnje i bit će stalno nadopunjavana novim detaljima obnove motocikala koje dolaze.

Želim vam uspjeh te pregršt koristi od tekstova i fotografija koje ovdje pronađete. Imate li dodatnih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: dane@dane-restorations.com, a ako vam se sve (u)čini komplicirano, i ja mogu obnoviti vaš motocikl, i to naravno – prema vašim željama i mogućnostima.

Javite se


TELEFON: EMAIL: PRATITE ME:
+385 dane@dane-restorations.com Instagram

Javite se


Telefon. +385 98 86 95 49
Email. dane@dane-restorations.com
Adresa: Zagreb,
Hrvatska
Pratite me.